Shop Mobile More Submit  Join Login
×
 • Listening to: Erik Faber - racing
 • Reading: Der Gud gråter
 • Watching: Tokye drift - Fast and furious
 • Playing: Super Mario
 • Eating: Mushroom soup
 • Drinking: Water and beer
Hmm.. Satt her og mimret på skolen i dag, og jaggu skjedde det mye rart i dette året som gikk.
Året startet fantastisk må jeg si (for de som ikke vet, dette er ironisk ment) :D og det ble ikke noe bedre heller.. Mye stress og mas med en eks, men den historien er heldigvis over nå.

Jeg var i London på skoletur rett før påske, og det var en veldig artig opplevelse, falt hodestups forelsket i byen, og vil garantert reise tilbake dit om kort stund.

Våren kom og gikk igjen uten noen spennende opplevelser, men sommerferien var artig. Jobbet en måned som vaskekjerring (renholder for å si det korrekt) på Presteseter'n, og dette var nå en lang måned. Vaske konstant fra 07-15 er ingen jobb for meg har jeg funnet ut!

Senere på sommeren dro familien min og jeg på rundreise i Danmark, og det var kjempemoro. Bestmor shoppa mer enn det jeg har gjort i hele år og hun stortrivdes, noe vi syns var veldig bra. Hun er jo 88 år gammel, utrolig at vi holdt ritt med hu hele turen!

Største opplevelsen dette året må ha vært Bulgaria turen med "bulla-gjengen". Denne turen vil nok ikke gå i glemmeboken med det første. Det skjedde så mye artig, holdt slanger, drakk tequila, møtte spennende folk og feste uka lang.

Kaizers konsert ble det på meg i år, men ingen andre spesielle konsert opplevelser som jeg kan huske i dette øyeblikket (utenom de jeg har blitt med selv og arrangert).

Skolen begynte og 3 klasse på allmenn er ingen spøk, men etter en måned på skolen dro jeg til Belgia på skoletur (7 elever fra Norge ble representert), og dette var en kjempeartig tur. Bodde hos lokale studenter og fikk virkelig kjent på kulturen. Shoppinga gikk ganske vilt for seg så jeg hadde kjøpt så mye saker og ting at kofferten sprakk på hjemreise (beklager cadjee, vi skal kjøpe en ny koffert snart). Alt i alt en morsom tur..

Høsten generelt har vært veldig spennende med venner, gode venner, og de som er mer enn gode venner ;) hehe..  Familien ser ut til å funke greit, og jula gikk sånn nogenlunde for seg.
Oi, det glemte jeg å si, fikk meg da min først deltidsjobb i år på Hydro Texaco her i byen. der jobbet jeg hele jula, og tente nok av penger.

Nå er det januar, straks 19 år og nyter livet. Har ikke hatt så bra på lenge! Smiler konstant, og tar utfordinger på strak arm.

Godt nyttår til dere alle (selv om litt sent, men som man sier, bedre sent enn aldri!).

Så får vi snakkes, legger ut snart litt bilder og ditk jeg tuslet med i det siste. Inntill da, kos dere!

Melvisa
 • Listening to: Hellbillies - Det finaste eg veit
 • Reading: Den som henger i en tråd - Nini Roll Anker
 • Watching: Little Chicken
 • Eating: Chicken
 • Drinking: Water and beer
Hei igjen folkens.

Nå er det oktober og man merker at kulda biter allerede. Men kan vel ikke klage, har hatt en flott og varm september, ikke vært liknende på mange år (har jeg blitt fortalt).
Men nok om dette tørrsnakket om været.

Skolen er i gang og mye å gjøre. Særemnet er valgt (Kvinners kår gjennom 200 år) og har allerede lest 2 av 3 bøker. Ligger litt foran tidskjemaet for første gang og det er digg. Men anbefaler absolutt ikke Amtmannens Døttre til noen, en lang og kjeeedelig bok.
Ellers så går de andre fagene greit, mye å gjøre der og, men tar det hele som en utfordring.

Vært i Belgia en uke (uke 39) da jeg var med på et europeisk prosjekt sponset av EU! Bodde hos studenter der og ble kjent med familien og fikk et bedre inntrykk av kulturen deres. Ikke ar det var så mye forskjellig, men en grei og lærerik erfaring man kan ta med seg.

Ellers lite som skjer, vært i Oslo en tur med en kamerat forrige helg. Mye moro det. Ellers lite som skjer, går mest i skole og venner. Er da på utkikk etter sydentur med vennegjengen til vinterferien.. Det blir nok artig!   

Vi snakkes
melvisa
Heisann!

Nå er sommerferien over og siste skoleåret her på Gjøvik er rett rundt hjørnet. Det blir spennende. Sommerferien har vært minnerik med jobb som vaskehjelp på Reinsvoll Psykiatrisk Sykehus med 4 andre polske damer. Skulle tro jeg var i utlandet, vare polske damer overalt hvor enn jeg snudde meg på renholdssentralen. Det var noen lange 4 uker, men verdt penga. Jobbe for penga!

Var en uke i Danmark med familien, det vil si mamma, søster og bestemor på 87 år. Sprekere dame på 87 år skal du lete lenge etter. Vi utforsket Danmark på kryss og tvers og jeg fikk mye øvelseskjøring. Kjørte på E45 i 140 km/t og det var fort, spurte besta om hva hun syntes om farta, og syns det gikk helt greit sa hun. Da jeg fortalte hvor fort det gikk fikk hun litt hetta, og det skjønner jeg godt! Moro var det lell. Det var ihvertfall en uke med mye shopping og jeg fikk kjøpt meg det kuleste Bo Bendixen bildet!

Så var det uka i Bulgaria. Kan bare beskrives med et ord egentlig: HERLIG! Ble kjent med så mange artige mennesker som nederlendere, bulgarere, nordmenn, svensker, tyskere, finner og de fra eidsvoll. Uka bestod av festing, bading og soling stort sett. Stakkars romkameraten min som ble dårlig halve tida vi var der. Misunner henne ikke.
Men vi hadde det moro uansett, mange spennende mennesker, jeg holdt en pytonslange (!), muppets karaokebar, mafiahotellet Vladislav, pubcrawl og sist, men ikke minst Tequila! Men her skal jeg ikke sitte å misunne dere for min fylletur.

Nå er jeg hjemme igjen, ganske sliten og litt forslått etter fylla. Luftveisinfeskjon fikk jeg på mandagsmorgen, rett til sykehust med pusteproblemer, legen sa det visst skyldte for mye drikking. det var straffa for moroa. Men i dag er den første dagen jeg har vært oppe av senga mer enn 1 time, og jeg er ganske fornøyd med det. Bestilt billetter til Kaizers på Kapp, Bulgaria gjengen vs Eidsvoll gjengen. Can't miss it! Gleder meg som en unge.

I morgen kjem fetteren til bestemor fra USA, en real amerikaner, rikitignok en pensjonert prest, men trivelig kar har jeg nå hørt. Det blir litt spennende. Har da aldri hatt storbesøk fra USA før, så huset har blitt snudd på hodet her i dag, for å gøre alt klart til i morgen. En ting er sikkert, hvis det var Bush som kom fra USA hadde vi nok ikke rørt vaskemoppen engang. Men nok om det.. Blir moro!

Så på mandag begynner skolen igjen. Siste året på allmennfag, og dette året her har jeg gledet meg veldig til. Selv om det blir mye jobbing og jeg vet jeg garantert kommer opp i tysk muntlig eksamen, så blir det ett år hvor vi skal nyte siste året på Gjøvik med fyll og moro og la oss ikke glemme russefeiringen! Vi gleder oss!

Men sommeren har ikke bare vært moro, tante fikk brystkreft, men ble spredd til lymfene så videre i hele kroppen. Stakkar! Her er en :hug: til henne!

Men nok fra meg... Som dere kanskje skjønner så går det egentlig veldig bra med meg. Nyter de siste sommerdagene med hes hals, og tett nese, men med et smil om munnen. Har hatt en fin sommer som jeg har nytet med vennene mine. Og neste år Kaja, da drar vi på "hoppepåtur" til syden. Billig og morsomt! Det ble dessverre ingen Quart på meg i år så :(

Vi snakkes folkens, håper sommeren deres har vært like fin som min!
:hug: Melvisa aka Marie
Ja, nå er sommeren her, eller nesten da ihvertfall. Rett rundt svingen vil nå jeg si. Ferdig med skriftlig eksamen (Rettslære) og det gikk helt greit. Har igjen en muntlig prøve i geografi, og det går vel egentlig helt greit det også tenker jeg meg. Når jeg har fått den overstått så er det bare å vente på sommerferie. Og det gleder jeg meg til!

I sommer blir det jobbing utpå sykehuset på Reinsvoll, tror nok det blir noen lange dager, men slikt skal gjøres for at man skal få noen mynter i lommeboken. Jobber da i fire uker så drar jeg rett ned til Danmark og møter mamsen og lillesøstra mi, det er ihvertfall planen så langt. Etter det blir det rett hjem til Norge for så videre ta fly ned til Bulgaria med 3 venninner. Jaggu skal vi storkose oss i en uke! Og da er visst ferien plutselig over da gitt, og et nytt skoleår skal gjennomføres. (Heldigvis bare ett år igjen, ikke det at skolen er et slit, men blir godt å komme meg bort fra Gjøvik) :)

Det er vel ingen hemmelighet at ting har vært litt kjipt de siste månedene, men overraskende nok så går ting veldig bra nå. Gidder ikke å "sørge" over det vonde, jeg ser heller opp og framover mot nye gleder og utfordringer. Har mange gode venner som har vært der for meg og hørt min syting og det er jeg takknemlig for! ( :hug: cadjee )

Så dagene består stort sett av å trene, være med venner, siste "finishen" på skolearbeidet, forberede konsert, ta en pils i solveggen og bli kjent med nye mennesker! ;)

Sola skinner, fuglene kvitrer (kanskje litt for mye) og Mariemor har det supert! Livet er herlig dere :)
Alltid koselig med et pip fra dere alle!

:hug: fra meg
Våren er rett rundt hjørnet..
Mye følelser i sving for tida, men de roer seg vel ned etter en stund får jeg håpe. Ellers lite som skjer.. Mye skole, men må gjøres..

Vi snakkes.
:hug:
Nå er det iskaldt ute gitt, kjenner at nesehårene fryser til is på vei til skolen. Brrrr!
Ellers er det lite som skjer. Mye tanker i sving oppi nøtta som kan bli slitsomme innimellom, men man overlever alltids! Dessuten godteri er bare tillatt på lørdager! :P
Skolen er et stoort slit, men nå er det ikke lenge til jeg skal til London en uke med skolen og kommer rett hjem til påskeferie! Det blir deilig
Og etter påska så går tida utrolig kjapt til sommerferien. I sommer blir det å jobbe, dra til Danmark med familien og Bulgaria med noen venner. Gleder meg som ei lita unge!
Jaja.. Dere får ha en fortsatt strålende, men kald dag!

Marie
Things seems to be allright again and I'm so happy about that!

:love:

School is really booring now, want to quit but I know I can't so I do as best as I can even if it's hard! Teachers and all the work just makes me so mad and frustrated because it does'nt interest mee at all!
What can I do?
Hang out in there Marie!

Nothing more special to say only that I love the sun and I'm finally 18 years old :)

:hug:
I'm leaving to my grandmother today, don't know when I'll be back, maybe on sunday or something.

Thought I maybe take some pictures :)

:hug: 's for everyone!

Melvisa
I waited for this day since I was born, and it's here!

18 years old!
Hipp Hurra!

:hug: :party:
Denne gangen bestemte jeg meg for å skrive journalen på norsk, ikke spør hvorfor... :)
For tiden går det i skole, skole og atter skole + nedtelling til bursdag!
18 år den 23.jan! *wee* noen som gleder seg så er det meg!

Det var hardt å begynne på skolen igjen etter to ukers ferie, men slik er det nå.

Lagt ut litt småting i det siste, kanskje mer kommer etterhvert. men hvem? Plutselig dukker det opp noe i huet mitt og det må da ned på papir.

Skal prøve å finne et fint motiv å ta bilde av! Fikk nemlig digitalkamera av zatsey , skikkelig tøft kamera i tillegg! Men vil ikke ta bilde uten grunn, må ha et fint motiv:)

Til slutt vil jeg beklage de jeg har sviktet det siste året, har ikke tenkt i det hele tatt, og latt det gå utover andre og meg selv,og dette prøver jeg da å rette opp igjen noe som fører da til at dette er et av nyttårsforsettene mine!

Ellers lite å si..

5 dager igjen!! :highfive:

Klem far meg til alle!
Hello everybody..

Christmas is just around the corner, and I'm surrendered by stress! This is meant to be holiday filled with passion, comfort and love, but have been changed to a holiday where people are spinning around themselves and the main reason in Christmas is to buy presents.

Anyway....

This week is is lot's of tests at school, but I will manage it.
I am really looking forward to this weekend, visit isfjorden with zatsey. Just relax and leave all worries at home.

I hope you all don't are spinning around because of stress, stress is not good. Just relax and take care everybody!

And Merry Christmas :rudolph:

:hug: Melvisa - Marie

I'm boored too!

Sat Oct 22, 2005, 4:29 AM
Everybody, I'm in :love:
Everybody, meet boyfriend: zatsey

Your real name: Marie Elisabeth Nordgaard
Age: 17 *weee* soon 18 
Height: About 1.70
Natural hair colour: Blond, but not like bright blond or dark blond, something in the middle
Eye colour: Blue
Skin color: White.
Glasses/contacts?: Should wear reading glasses
Piercings: None, and I don't want any.
Tattoos: None.. Sometimes I want, but I often put the idée in my thinking box
Braces: Had for 4 whole years!!!! Age 10 to 14!
Mannerisms: Hmm.
Other distinctive markings: Hmm… I don't know..

Favourite:
Colour: White and brown
Band: Gåte, Within Temptation and can I mention Robbie Williams?
Video game: I don' play video games, but I must say the Super Mario is a good one 
Movie: Beyond Borders, Titanic, Lord of The Rings and DISNEY movies!! .
Books: Smaken av fløyel and Julies Vokter.
Flower: Roses.
Scent: The smell of food who are strong in taste :D
Animal: Panda!
Comic book: Donald Duck.
Cereal: Don't eat.
Website: www.gibk.nu
Cartoon: Disney

Do you:
Play an instrument?: I play flute, and been playing it for 7 years soon.
Watch TV more than 60 hours a week?: I watch TV, but not that much
Like to sing?: Everybody escape from me when I start :P
Have a job?: No, but I must get one :S
Have a cell phone?: Yes, Nokia 3200.. Want a new one! .
Like to play sports?: I play/played floorball (not sure if I should continue because my leg isn't working right) 
Have a boyfriend/girlfriend?: Yes
Have a crush on someone?: My boyfriend!
Live somewhere not in the US?: I live in Norway.
Have more than 5 TVs in your house?: Hmm.. Let me count. 1, 2, 3 and 4 televisions.
Have any special talents/skills?: Hmm.. Not as far I know.
Exercise daily?: Try to, but my leg 
Like school?: Hmm. Sometimes. Lot of work, and then I mean a LOT of work.

Can you:
Sing the alphabet backwards?: *try* hmm… no
Stand on your tip toes without wearing shoes?: No way.
Speak any other languages?: English and I'm learning german.
Go a day without food?: As cadjee said, only if I'm really sick.
Remember your dreams: Yes, and I don't like it 
Roll your tongue?: *try*…No.
Eat a whole pizza?: Depends on the size of the pizza.

Have you ever:
Won something in the lottery?: 20 krones?
Snuck out of the house?: I don't think so.
Lied to get out of trouble?: Yes, but only to protect my self :P
Had a computer crash?: YES!!!!!!
Gotten lost in your city?: Get lost in Gjøvik?! I don't think so
Seen a shooting star?: Yes.
Been to any other countries?: Sweden, Denmark, Estonia, Greece, Germany, England, Czeck, Egypt, Latvia and Thailand.. Hmm.
Ever had a serious surgery?: No, but I have operated my nose 2 times!
Stolen something important to someone else?: Never!
Solved a rubiks cube?: Haha.. no
Gone out in public in your pajamas?: No
Cried over a girl?: Yes 
Cried over a boy?: Yes, who haven't?
Kissed a random stranger?: Oh my god, don't remind me! Can I use an axcuse that I was drunk?
Hugged a random stranger?: In Prague, drunk here too..
Been in a fist fight?: No
Been arrested?: No
Done drugs?: No.
Had alcohol?: Yes 
Laughed and had milk come out of your nose?: No.
Pushed all the buttons on an elevator?: Yes, when I was a little girl
Sneaked into the opposite sex's bathroom?: No.
Gone to school only to find you had the day off because of a holiday/etc?: No.
Swore at your parents?: Yes.
Kicked a guy where it hurts?: Not intentional.
Been to a casino?: Yes
Ran over an animal and killed it?: A ant?
Broken a bone?: No.
Gotten stitches?: No
Had a water balloon fight in winter?: No, only in the summer
Made homemade muffins?: Yes, and I love those muffins 
Bitten someone?: Yes
Been to disneyland/disneyworld?: No 
Burped in someone's face?: Yes, off course

When's the last time you:
Brushed your teeth: Last night
Cried: Yesterday..
Went to the bathroom: ½ hour ago
Saw a movie in a theatre: Last night, saw: Flightplan
Read a book: Hmm.. This summer
Had a snow day: Today 
Had a party: 7 days ago, or I didn't have a party, just was in one
Went to a doctor: A month ago.
Tripped in front of someone: 7 days ago.. Remember in Prague cadjee ?
Went to the grocery store: yesterday, bought some tampons.
Got sick: 2 weeks ago
Got cursed: Hmm.. yes 
Called someone: Hmm.. Yesterday

Do you prefer:
Fruit/vegetables: Fruits.
Black/white: Black and white 
Lights on/lights off: On
TV/movie: Movie. TV.
Body spray/lotion: Lotion
Cash/cheque: Cash.
Pillows/blankets: Pillows.
Headache/stomach ache: Stomach ache.
Paint/charcoal: Paint.
Chinese food/Mexican food: Mexican food
Summer/winter: Both!
Snow/rain: Snow 
Fog/misty: Fog.
Rock/rap: Rock.
Meat/vegetarian: Meat.
Chocolate/vanilla: Chocolate!
Sprinkles/icing: Sprinkles.
Cake/pie: Cake! But only chocolate cake ;)
Strawberries/blueberries: Strawberries.
Ocean/swimming pool: Ocean.
Cookies/muffins: Brown muffins.
Wallet/pocket: Wallet.
Window/door: Window.
Pink/purple: Purple. (Don't like pink)
Cat/dog: Dog.
Long sleeve/short sleeve: Long sleeve.
Pants/shorts: Pants.
Winter break/spring break: Spring break.
Spring/autumn: Spring, everything and everyone are happy 
Clouds/clear sky: Clear sky.
Moon/mars: Moon.
Questions/Answers: Answers
War/Peace: Peace.

Love and stuff:
Do you believe in love?: Yes.
What's the most important kind of love for you?: The love my friends and family gives mee, and my boyfriend 
Have you ever been in love?: I am in love
Are you in a relationship?: Yes
Do you believe there is someone for everyone?: Yes, off course

I:
Am: Something in the middle
Want: To help a friend of mine, and some in my family!
Need: Everything that I can get
Love: Thomas zatsey .
Hate: Wake up in the morning, and burned food.
Feel: Stressed
Did: Get invited to a dinner with my boyfriend and his parents today.
Miss: The sun and that someone in my family being happy 
Am annoyed by: Lot's of things
Would rather: Live in a much warmer place.
Am tired of: Stressed.
Will always: Love my friends and music.

Miscellaneous:
What is your favourite genre of music?: Classical, pop&rock..
What time is it now?: 13.18
How much money do you have right now?: 200 NOK
Are you hungry right now?: No, just eaten breakfast.
What are you doing right now?: Take a shower and go to my boyfriends place.
Do you like parades?: Yes!
Do you like the moon?: It's beautiful.
What are you going to do when you're done with this?: As I've said, take shower.
If you could have any magical power what would it be?: Make someone in my family happy again, and help the ones who struggle with their lives.

Do you think you are:
Funny?: No!
Cool?: Pøh.. I'm normal, I think so? :P
Pretty?: No, average I hope.
Sarcastic?: Yes
Lazy?: Yes!!
Hyper?: Yes, everytime I eat sugar, I get a little hyper.
Friendly?: Absolutely.
Evil?: No!
Unforgettable?: Laugh.. In which way?!
Smart?: Oh my God NO! I'm borned blond!
Strong?: I really don't know.
Talented?: Hmm.. In something but not know what.

Would you ever:
Sky dive?: No! I'm afraid of big heights.
Run away?: Maybe.. but I don't hope so..
Curse at a teacher?: haha… yes
Not take a shower for a week?: Never!
Ask someone out?: Isn't that the boys duty? :P
Unscrew your cellphone too see what's inside?: No, I'm not that blond.
Lie to someone to make them think better of you?:  I hope I don't have done that or will do so.
Visit a foreign country for more than a month?: That's my plan after the gym.
Go scuba diving?: No.
Write a book?: I don't have the patience.
Assemble a computer?: No.
Become a rock star?: No no no..
Have a long-distance relationship?: I had before, and I hated it, but if the love is strong, I can manage it.
Marry someone you don't know?: No!

Proud member of:

:iconstratovarius-fans: :iconwithintemptationfc: :iconegypt-club:
 • Listening to: Christian Walz - Never be afraid again
 • Reading: None
 • Watching: Flightplan

Tired but looking forward to..

Thu Sep 8, 2005, 10:03 AM
Everybody, I'm in :love:
Everybody, meet boyfriend: zatsey

Hello everybody..

I have now been at school for some weeks and it's really exhausting.
Too much homework, to many not-interesting subjects and so on.

But I have promised my self to graduate with style :P
But right now, school is to much :(

Anyway, this weekend my boyfriend comes and visit me, and I'm really looking forward to it. You have no idea.
We are going to a rollercoaster-theme park called Tusenfryd on Saturday :D
And just chill on Friday and Sunday..

I haven't submitted so much lately, but the inspiration must come first :)

Anyway..
:hug:  's to you all

Melvisa

Proud member of:

:iconstratovarius-fans: :iconwithintemptationfc: :iconegypt-club:
 • Listening to: Hans Zimmer - Woad to Ruin
 • Reading: Sceneskifte - kennedy Douglas
 • Watching: Finding Neverland

Happy and Lazy

Wed Aug 24, 2005, 5:41 AM
Everybody, I'm in :love:
Everybody, meet boyfriend: zatsey

Came home from Prague in Czech last night, and I had a great time.. Didn't se much history or buildings or something like that but I know where the coolest party places is :D
Lavka and Local Bar forever in my :heart:

School tomorrow..
Looking forward to it, actually..

:hug: to you all :D

Proud member of:

:iconstratovarius-fans: :iconwithintemptationfc: :iconegypt-club:
 • Listening to: Hans Zimmer - Woad to Ruin
 • Reading: Sceneskifte - kennedy Douglas
 • Watching: Finding Neverland

Praha

Mon Aug 15, 2005, 12:31 PM
Thank you again zatsey :hug:

Hmm.. While I write this my suitcase is full and I am ready to go.. Leaving tomorrow morning at 6.30 and I am home again next tuesday..
Where am I travelling to?
Praha!!! On world biggest floorball tournament whit my floorball team and that's includes my friend and dreamwork-back cadjee :teamwork:

I really looking forward to this journey, some shopping, some playing and lot's of drinking :P :party:
But I most stop talking, continue with my packing :blahblah:
Anyway.. see you guy's later..

:hug: 's to everyone
Melvisa

Proud member of:

:iconstratovarius-fans: :iconwithintemptationfc: :iconegypt-club:
 • Listening to: Hans Zimmer - Woad to Ruin
 • Watching: Finding Neverland

Summer is soon over

Tue Aug 9, 2005, 3:42 PM
Thank you zatsey
everybody!! He bought me a subscription for One month, is'nt that kind! Thank you so much, do not kow what to say :S
Thank you :D

I was pretty tired of my old journal, and did copy this from a friend of mine: zatsey

I'm travelling to Praha with cadjee soon, really looking forward to it :D

INSTRUCTIONS:
1. Copy this whole list into your journal.
2. Put a star by the ones that are true for you.
3. If there is no star, it is false.

01. I miss somebody right now*
02. I don't watch much TV these days
03. I love olives
04. I like to sleep alot*
05. I own lots of books*
06. I wear glasses or contact lenses
07. I love to play video games
08. I've tried marijuana
09. I've watched porn movies
10. I have been in a threesome
11. I have been the psycho-ex in a past relationship
12. I believe honesty is usually the best policy*
13. I have acne free skin
14. I like and respect Al Sharpton
15. I curse frequently
16. I have changed a lot mentally over the last year*
17. I have a hobby*
18. I've been told I: (women) have an applebottom, (men) am packing
19. I carry my knife/razor everywhere with me
20. I'm really, really smart
21. I've never broken someone's bones
22. I have a secret that I am ashamed to reveal
23. I hate the rain
24. I'm paranoid at times*
25. I would get plastic surgery if it were 100% safe and free of cost*
26. I need money right now!***
27. I love Sushi
28. I talk really, really fast
29. I have fresh breath in the morning
30. I have semi-long hair
31. I have lost money in Las Vegas
32. I have at least one brother and/or one sister*
33. I was born in a country outside of the U.S.*
34. I shave my legs (females) or face (males) on a regular basis*
35. I have a twin
36. I have worn fake hair/nails/eyelashes in the past
37. I couldn't survive without Caller I.D.
38. I like the way that I look a lot of the time*
39. I have lied to a good friend in the last 6 months
40. I know how to do cornrows
41. I am usually pessimistic
42. I have a lot of mood swings*
43. I think prostitution should be legalized
44. I think Britney Spears is hot
45. I have cheated on a significant other in the past
46. I have a hidden talent
47. I'm always hyper no matter how much sugar I have
48. I think that I'm popular
49. I am currently single*
50. I have kissed someone of the same sex
51. I enjoy talking on the phone
52. I practically live in sweatpants or PJ pants
53. I love to shop
54. I would rather shop than eat
55. I would classify myself as ghetto
56. I'm bourgie and have worn a sweater tied around my shoulders
57. I'm obsessed with my Livejournal
58. I don't hate anyone
59. I'm a pretty good dancer
60. I don't think Mike Tyson raped Desiree Washington
61. I'm completely embarrassed to be seen with my mother
62. I have a cell phone*
63. I believe in God
64. I watch MTV on a daily basis
65. I have passed out drunk in the past 6 months
66. I love drama*
67. I have never been in a real relationship before
68. I've rejected someone before
69. I have never been to a big concert
70. I have no idea what I want to do for the rest of my life
71. I want to have children in the future*
72. I have changed a diaper before
73. I've called the cops on a friend before
74. I bite my nails*
75. I am a member of the Tom Green fan club
76. I'm not allergic to anything
77. I have a lot to learn*
78. I have dated someone at least 7 years older or younger
79. I plan on seeing Ice Cube's newest "Friday" movie
80. I am very shy around the opposite sex sometimes*
81. I'm online 24/7, even as an away message
82. I have at least 5 away messages saved
83. I have tried alcohol or drugs before*
84. I have made a move on a friend's significant other in the past
85. I own the "South Park" movie
86. I have avoided assignments at work to be on Livejournal
87. When I was a kid I played "the birds and the bees" with a neighbor or friend
88. I enjoy some country music
89. I would die for my best friends
90. I think that Pizza Hut has the best pizza
91. I watch soap operas whenever I can
92. I'm obsessive, anal retentive, and often a perfectionist
93. I have used my sexuality to advance my career
94. I love Michael Jackson, scandals and all*
95. I know all the words to Slick Rick's "Children's Story"
96. Halloween is awesome because you get free candy
97. I watch Spongebob Squarepants and I like it
98. I have dated a close friend's ex
99. I'm happy as of this moment*
100. I need to get laid honestly, who doesn't though?

Gotta go, drivins some car with mye mum, wish me good luck :D

:hug: 's Melvisa

:iconwithintemptationfc: :iconegypt-club: :iconstratovarius-fans:

 • Listening to: Hans Zimmer - Woad to Ruin
 • Watching: Shrek 2
Hello again fellow deviants :D

Well, it's summer and the sun is toasting us :P
It's to hot for mee, well, if I do drink water often so maby I won't complain..
But. anyway...
I have been in England and just relaxed rest of my holiday, not working (not so very much, why did we complain cadjee?!) :P
I will travel to my loving grandmother on tuesday, really looking forward to it *wheee* Nothing's like grandmothers :)

And in the end of the summer cadjee and I will travel to Tsjekkia - Praha on The Worlds Biggest Floorball Tournament.. We will have a great time with the rest of the team.
One week more vacation, can't complain..
Anyway..
I wish you all a great and hot summer ahead of you and I will jam to Bob Marley :)

Hug's from Melvisa :hu:

PS: There is no summer without TOUR de France :)

Member of:
:iconstratovarius-fans: :iconwithintemptationfc: :iconegypt-club:
Hello everybody..

My personal problems are so much better, it is'nt perfect but just so much better..

These last days I have listen mostly to music and sorted things out..

The song I have hear is a song I just love..
It is Beverly Craven with Promise You

You light up another cigarete
and I pour the wine
It's four o'clock in the morning
and it's starting to get light
now I'm right where I want to be
losing track of time
but I wish that it was still last night

You look like you're in another world
but I can read your mind
how can you be so far away
lying by my side
4when I go away I'll miss you
and I will be thinking of you
every night and day just ...

Promise me you'll wait for me
'cause I'll be saving all my love for you
and I will be home soon
Promise me you you'll wait for me
I need to know you feel the same way too
and I'll be home, I'll be home soon

When I go away I'll miss you
and I will be thinking of you
every night and day just ...

Promise me you'll wait for me
'cause I'll be saving all my love for you
and I will be home soon
Promise me you you'll wait for me
I need to know you feel the same way too
and I'll be home, I'll be home
Promise me you'll wait for me
'cause I'll be saving all my love for you
and I will be home soon
Promise me you you'll wait for me
I need to know you feel the same way too
and I'll be home, I'll be home soon.


Member of:

:iconstratovarius-fans: :iconwithintemptationfc: :iconegypt-club:
hello everybody..

came home from england last night, was in scarborough not so far away from Newcastle.
It was a hard trip, as I've said before.. Struggling with personal things..

And now it's worse.. Don't know really what to do..
I won't stay home all summer holiday beeing sad, must do something... But it's difficult and really hard..

Anyway, some pictures comeing up from england and I will try to have a happy smile on my face..

Melvisa

Member of:

:iconstratovarius-fans: :iconwithintemptationfc: :iconegypt-club:
Hello again fellow deviants..

summer holiday is here and I had plans to just chill the first weeks of vacation and just enjoy lofe, but it didn't go that way!

Having a hard time now because of personal things and I can promise you that it is not fun at all.

Everything did suddenly fall apart....

Whatever, I hope you guys get an amazing summer holiday..

Melvisa

Member of:

:iconwithintemptationfc: :iconegypt-club: :iconstratovarius-fans: